Mihaela
Mihaela

Mihaela Evi își aduce alături de ea elite! După celelalte patru jucătoare de valoare prezentate, este rândul Lucianei Bercea, inter dreapta, să se alăture Gloriei în Divizie. Evident, pentru că vine de la Târgu Mureș, o echipă care a dominat categoriile de copii și juniori timp de cinci ani, Luciana, inter dreapta, este bine pregătită de cei doi specialiști încă de dinainte! De fapt, spune ea, cei doi au încurajat-o să progreseze în handbal.

Luciana Bercea, inter dreapta: „Am ales să joc pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, pentru că este o mare oportunitate pentru mine. Mă bucur că voi putea vedea la lucru jucătoare experimentate, de la care sunt convinsă că voi învăța multe. Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru șansa care mi se oferă.”

Luciana Bercea a început sa joace handbal la Școala Gimnazială ”Ioan Vladuțiu” din Luduș. Și-a continuat apoi cariera la CS Arena Tâgu Mureș, iar
în sezonul competițional precedent a jucat pentru CSM Târgu Mureș.
Jucătoarea noastră spune că în ultimul an, profesorii Mihaela și Claudiu Evi alături de care va continua la Gloria 2018 i-au dat încredere și au ajutat-o să progreseze mult în handbal.


Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here