500 milioane de lei
500 milioane de lei

Ludovic Orban și Florin Cîțu au facut pe hoții și au adoptat vineri noaptea un Memorandum, prin care au direcționat 500 milioane de lei din buget spre trei companii private, de asigurare a creditului comercial, cu acționari străini.

Aceste fapte sunt total de neînțeles și de neiertat, având în vedere situația economică din prezent a României.

Mihaela Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, este revoltată, deoarece atitudinea celor care ne conduc țara, nu este una deloc adaptată vremurilor grele pe care încercăm să le înfruntăm acum, transmițând un mesaj pe cât se poate de direct și sincer pe pagina sa de Facebook: 

,,👉 Iată că bani sunt în buget, îi vedem unde se duc. Evident revigorarea economică nu este printre priorităţile actualei puteri.

🚨 În afară de interesele de partid, de companiile de partid și de sponsorii partidului nimeni din această țară nu beneficiază de vreun sprijin real pentru a face față efectelor economice și sociale cauzate de criza coronavirus.

🟡 Deja peste 150.000 de IMM uri se află în stare latentă de insolvență și faliment.

🔵 La 9 luni de la învestirea guvernului Orban, românii nu beneficiază de nicio măsură reală de protejare a veniturilor și a puterii de cumpărare.

🟡 După 1 milion de români ajunși șomeri în 9 luni, urmează să vedem în statistici 2 milioane de români trimiși în sărăcie de Guvernul Orban.

🔵 Companiile românești nu beneficiază de nicio măsură reală, activă, de sprijinire a activității economice în afară de invitația de a lua credite de la bănci.

📲 Să nu mai zic că mai sunt câteva săptămâni şi începe şcoala, iar copiii nu au primit tabletele care să le ofere accesul la internet şi la învătământul garantat de constituţie.

Puterea nu face nimic deşi toate scenariile vehiculate până acum la nivelul executivului prevăd reluarea cursurilor prin participarea copiilor la cursuri, online, prin rotaţie.

📲De fapt, totul e un haos ⤵️

• Nu ştim dacă învăţământul se va face online, partial online sau dacă se va merge la şcoală;

• Nu ştim dacă elevii şi profesorii vor avea acces la internet;

• Nu ştim dacă elevii şi profesorii cu posibilităţi material reduse vor primii tablete;

• Nu ştim dacă părinţii vor putea sta acasă cu copiii pentru a-i supraveghea!

Dar știm că 500 milioane lei din buget, din taxele și impozitele românilor, au fost făcute cadou de către PNL pentru 3 companii private!”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here