Muncii
Muncii

Peste 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă, potrivit datelor furnizate de Inspecția Muncii. În viitorul apropiat, ne vom apropia de 1 milion de locuri de muncă inexistente în economie.

Ministerul liberal al Muncii minte cu nerușinare, afirmând că doar 644 de persoane au rămas fară loc de muncă. Acesta este un lucru extrem de grav, fiindcă nu e vorba doar de acei oameni că nu știu cum de vor descurca de pe o zi pe alta, ci și de faptul că ne apropiem de o criză ce se adâncește din ce în ce mai tare.

Mihaela Ivan îi atacă, pe bune dreptate, pe cei de la PNL, într-o postare de a sa pe Facebook:

,,‼️ Este o veritabilă  rețetă a dezastrului provocat de guvernarea Iohannis-Orban, care a vândut iluzii românilor și care n-a fost și nu este capabilă nici acum să facă un program coerent și eficient de sprijin a economiei.

💣 Așadar, puterea actuală a eşuat lamentabil în gestionarea crizei sanitare. Oamenii nu mai cred în datele date de guvernul PNL,  în comunicarea despre pandemie. Brambureala continuă în decizii și acțiune a guvernului Orban, adăugată unor aroganțe iresponsabile de genul chermezei cu whisky și trabucuri din biroul premierului, în disprețul restricțiilor obligatorii pentru restul populației.

E destul! Ori Guvernați, ori plecați acasă!”

Sursa foto/info: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here