Mihaela Ivan
Mihaela Ivan

De Ziua Imnului Național, Mihaela Ivan, purtătorul de cuvânt al Alianței pentru Bistrița-Năsăud a transmis că la fel cum cele 11 strofe au sonoritate și semnificație doar împreună, România poate să fie puternică doar daca este unită!

,,Deșteaptă-te române! Și la fel cum patriotismul se simte, nu se explică, versurile imnului nostru trebuie ascultate și fiecare-n parte, să le simțim, să le-nțelgem și să continuăm împreună «să dăm dovezi la lume/Că-n aste mâini mai curge un sânge de roman.»
Sunt aceleași versuri care, de 172 de ani, ne spun să luptăm pentru țară, să ne deșteptăm, să fim în armonie. Pentru că exact cum cele 11 strofe ale imnului au sonoritate și semnificație doar împreună, România este puternică doar unită”.

Putem deștepta România prin fapte îndrăznețe, prin curajul de care dăm dovadă, și nu în ultimul rând, prin mândria pe care o avem că suntem români!

“Să fim deștepți, să deșteptăm România cu fapte îndrăznețe, curaj și mândria că noi suntem români! Ziua Imnului Național în orașul Imnului”, spune Mihaela Ivan.

 

Sursa foto/info: Ivan A. Mihaela – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here