Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru verificări un moped pe Drumul Național 17D prin Mititei.

Aceștia au constatat că vehiculul nu era înregistrat sau înmatriculat și avea plăcuțe false. Conducătorul, un bărbat de 34 ani din Nimigea, nu avea permis de conducere și a fost testat pozitiv cu alcool.

„În seara de 11 februarie a.c., în cadrul unor controale efectuate în trafic, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru verificări un moped care circula pe Drumul Național 17D, prin Mititei.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autovehicul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat și are aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Totodată, conducătorul acestuia, un bărbat de 34 de ani, din Nimigea, nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0.83 mg/l alcool în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere false, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.”, Transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here