Măsuri suplimentare în Șieu Ordohei și Ciceu Mihăiești, adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pentru combaterea noului Coronavirus CoVid-19!

Conform Hotărârii C.J.S.U. nr. 40/11.10.2020, se introduc restricţii în Șieu Ordohei și Ciceu Mihăiești, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

Restricţiile prevăzute de Hotărârea CJSU 40/11.10.2020 se vor ridica atunci când incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori, în funcţie de comunicarea Direcţiei de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.

Aceste măsuri au intrat în vigoare începând cu data de 12 octombrie 2020.

Prin Hotărârea C.J.S.U. 40/11.10.2020, măsurile de restricție introduse în unitatea administrativ-teritorială vizată restricționează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor de pe raza acestui UAT.

De asemenea, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unităţile de cazare.

În situaţia în care activitatea operatorilor economici este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

În plus, este restricţionată activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here