Telciu
Telciu

Pe raza comunei Telciu s-a produs un accident rutier, în urma căruia au intervenit polițiștii rutieri din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliției Rurală Năsăud.

Polițiștii rutieri, alături de un criminalist, au verificat și măsurat la faza locului cele întâmplate, stabilind exact cauzele și împrejurările evenimentului.

Conform informațiilor oferite din partea Inspectoratului Județean de Poliție, pe drumul comunal 1 din comuna Telciu, pe direcția de mers spre Telcișor, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitate, se deplasa pe bicicletă, pe partea stângă a sensului de mers, respectiv pe contrasens.

Aceasta ar fi efectuat un viraj spre dreapta fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost acroșată și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Telciu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările în acest caz.

Telciu

UPDATE!!

Victima a fost stabilizată de echipajele terestre SMURD și a fost pregătită pentru a fi transportată cu elicopterul la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Era în comă profundă, în stare grava, prezentând multiple leziuni și traumatisme.

UPDATE: Din păcate, femeia a decedat. Cu toate că medicii de la Târgu Mureș au operat-o, hemoragia craniană i-a fost fatală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here