Feldru
Feldru

La data de 2 septembrie a.c., o femeie de 28 de ani, din Feldru, s-a prezentat la sediul Poliției unde a solicitat sprijinul polițiștilor, sesizând faptul că a fost înșelată.

Aceasta se afla în municipiul Bistrița, zona Dealul Dumitrei când a fost abordată de către un bărbat cu pretextul că a rămas fără motorină și are nevoie de bani. Bărbatul i-a oferit un inel în schimbul sumei de 300 de lei, declarând că este de aur.
Dar femeia a avut o surpriză când a ajuns la o casă de amanet, aceasta a constatat că a fost înșelată, inelul fiind metalic, fără valoare.

Au fost demarate investigațiile și, în scurt timp, în localitatea Uriu, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au depistat și oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Bulgaria,în care se afla bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Urlați județul Prahova.
Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale. Prejudiciul a fost recuperat, iar polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here