Din școală gimnazială a devenit liceu. Mai mult decât atât i s-a adăugat filierei teoretice un profil real, de științe ale naturii. La Rodna lucrurile cresc treptat și sunt făcute cu cap!

Învățământ liceal de zi cu Filiera Teoretică, profil real la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” va avea o clasă de liceu cu specializarea Ştiinţe ale naturii.

Surprizele se țin lanț la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna în topul județean al școlilor cu rezultate foarte bune la Evaluarea Naţională, procentul de promovare fiind de 89,47%. Se observă cu ochiul liber faptului că şcoala rodneană are dascăli dedicaţi, dar şi copii şi părinţi care au înţeles rolul primordial al educaţiei.

Daria Ureche este absolventa de 10 a Liceului Tehnologic „Florian Porcius” eleva care pe parcursul anilor a fost şi olimpică la matematică şi participantă la fazele naţionale. Alţi trei copii au fost admişi la Colegiul Militar Naţional „Ştefan cel Mare” din Câmpulung.
Alți elevi de nota 10 au fost premiați de către echipa POV21 la Gala Comunitarium.


Tot la Rodna se va dezvolta o clasă de învăţământ profesional de trei ani, de mecanic auto, cu 28 de locuri. De altfel, pentru învăţământul profesional s-a încheiat deja un ciclu, toţi cei 30 de absolvenţi obţinând atestatul. 

Se poate, doar să se vrea! Prin urmare o felicităm pe prof. Dr. Vali Ganea.

Stimată doamnă director Vali Ganea,
Ziua Dumneavoastră de naștere ne oferă deosebita plăcere de a Vă transmite cele mai frumoase gânduri și urări de bine.
Vă dorim multă sănătate, fericire, creativitate, noi inițiative și performanțe. Fie ca planurile propuse să se materializeze și să atingeți noi culmi ale succesului. În plan personal, Vă dorim din suflet cer senin, pace în casă, sănătate, fericire, bunăstare și realizarea tuturor aspirațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here