Ilva Mică
Ilva Mică

Unei societăți comerciale, ce are sediul în Ilva Mică, i s-a întocmit de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, și fals în declarații.

,,Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în perioada iulie-decembrie 2019, o societate comercială cu sediul în Ilva Mică ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, constând în acordarea drepturilor salariale unui angajat, un bărbat de 35 de ani, din Feldru, cu privire la care există suspiciuni că nu ar fi fost realizate din activități lucrative prestate efectiv la societatea respectivă.

Ulterior, societatea în cauză ar fi eliberat o adeverință cu veniturile astfel obținute, pe care bărbatul de 35 de ani ar fi folosit-o pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului, obținând astfel o indemnizație în sumă de 5208 lei lunar.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice continuă cercetările.” au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here