accident

O tânără de 18 ani a trecut prin clipe de groază după ce s-a răsturnat cu mașina în Livezile. Lipsa de experiență la volan și condițiile de drum și-au spus cuvântul și tânăra șoferiță a ajuns cu mașina pe marginea drumului. Ea a rămas blcoată în autoturism, fiind nevoie d eun echipaj de descarcerare pentru a o extrage.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă care a rămas blocată în autoturism (femeie iîn vârsta de aproximativ 18 ani). Aceasta a fost extrasă de către echipajul de prim ajutor și echipajele de descarcerare, fără a fi nevoie de îndepărtare a elementelor de caroserie. A fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, care a stabilizat-o și a evacuat-o spre UPU SMURD Bistrița. Tânăra prezenta o suspiciune de fractură de femur”, a transmis ISU BN.

Cu ea în mașină se afla și un tânăr de 21 de ani care a scăpat cu leziuni minore.

„Pasagerul din dreapta fata(un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani) s-a autoevacuat din mașină, prezenta leziuni minore și a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD pentru a fi evacuat la spital, în vederea continuării investigațiilor medicale”, a mai precizat ISU BN.

„Din primele date, un autoturism condus de o tânără de 18 ani din Bistrița-Bârgăului, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 17, între localitățile Livezile și Rusu Bârgăului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, atât șoferița, cât și un pasager de 20 de ani din Bistrița-Bârgăului au fost răniți necesitând acordarea de îngrijiri medicale și ulterior transportul la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a tinerei, a reieșit faptul că nu consumase alcool.Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, se arată într-o informare a poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here