Feldru
Feldru

O tânără a fost pusă la pământ în mijlocul străzii, în Feldru, fiind mai apoi încătușată de un polițist și un jandarm, deoarece a devenit recalcitrantă și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest!

În comuna Feldru, incidentul a avut loc în urma unui accident rutier, pe fondul nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere!

Tinerei i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Conform spuselor martorilor, polițistul și jandarmul au apelat la acest gest după ce tânăra a devenit recalcitrantă în timpul cercetărilor de la fața locului.

,,La data de 03.10.2020, o tânără de 23 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă secundară de pe raza localității Feldru, pe fondul nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere, a intrat în coliziune cu  un autoturism care circula pe drumul cu prioritate  după care, încercând să execute  manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat suficient și a avariat un alt autoturism  care circula în spatele acesteia.

Tânăra a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condusă la Spitalul Orășenesc Năsăud, unde a refuzat și recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii alcoolemiei și substanțelor stupefiante.
În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că aceasta nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

 

5 COMENTARII

  1. Femeia n-avea permis si era drogata, a incercat sa fuga, se zbatea si urla cat o tineau plamanii, daca nu sunteti informati, nu ar trebui sa ii inducet in eroare si pe ceilalti… Pov21… Dezamagit….

  2. Femeia n-avea permis si era drogata, a incercat sa fuga, se zbatea si urla cat o tineau plamanii, daca nu sunteti informati, nu ar trebui sa ii inducet in eroare si pe ceilalti… Pov21… Dezamagit….

    • Bună ziua! Ne pare rău pentru cele întâmplate. Sursa informațiilor a fost, aparent, una nesigură. Am luat legătura ulterior cu cei de la IPJ BN, actualizând în mod corect relatarea faptelor. Mulțumim pentru feedback!

    • Bună ziua! Ne pare rău pentru cele întâmplate. Sursa informațiilor a fost, aparent, una nesigură. Am luat legătura ulterior cu cei de la IPJ BN, actualizând în mod corect relatarea faptelor. Mulțumim pentru feedback!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here