Sorin și Diana Gadola
Sorin și Diana Gadola

Indiferent de circumstanțe sau obstacolele întâmpinate, cu răbdare, determinare și muncă îți poți realiza obiectivele propuse și se pot depăși limitele impuse de ceilalți. Nu trebuie să te lași descurajat de criti sau de dificultăși, ci să perseverezi și să cauți soluții pentru a-ți atinge scopurile. După aceste gânduri s-au ghidat Sorin și Diana, care, deși au început de la zero, cu ajutor financiar de la părinți și salariul minim pe economie, au reușit să își construiască cariere de succes în domenii diferite, dar complementare – medicină și marketing.

Sorin și Diana se cunoasc de când aveau 23 și 20 de ani, dar nu au avut o relație atunci. În 2016 când s-a reîntâlnit au venit fiecare cu un ,,bagaj” plin de probleme care s-au rezolvat, după spusele Dianei, cu ajutorul rugăciunii și al răbdării unul față de celălalt. Diana afirmă  că totul a fost greu până în momentul în care s-au reîntors către credință. Nu credeau că se vor căsătorii vreodată pentru că s-au confruntat cu probleme și cu certuri pentru orice prostie sau orgoliu. După ce și-au găsit duhovnicul întâmplător, lucrurile au început să se așeze între Sorin și Diana. În 2018 au făcut starea civilă, iar în 2019 cununia religioasă. De atunci și până în prezent, cei doi au învățat să aibă răbdare unul cu celălalt și cum să se înțeleagă în orice situație.

Sorin Gadola este unul din cei 2 fondatori ai festivalului Untold care, ulterior din cauza unei suferințe de ani de zile a mai multor boli autoimune, s-a reorientat spre sănătate. Așadar, Sorin este fondatorul clinicii de medicină integrativă Transilvania Healing Centre. Investește și studiază tot ce ține de acest domeniu pentru că a avut nevoie și el însuși. Dezamăgit de faptul că, la 20 și ceva de ani, medicii i-au spus că nu au nicio soluție pentru el, în ceea ce privesc afecțiunile acestuia, Sorin a început să caute singur soluții. În prezent are mai multe proiecte cu și despre sănătate atât direct, cât și indirect.

Transilvania Healing Centre este un centru medical integrativ ce practică medicina bioelectromagnetică și biofizic. Aici vin oameni care încep să aibă probleme digestive și intestinale și alții care de mici încep să aibă probleme și alergii, iar un număr alarmant de oameni sunt cei care vin copleșiți de boli autoimune și alte boli cronice, foarte grave.

Diana Gadola, soția lui, i s-a alăturat pe acest drum al sănătății din aceeași problemă. A umblat prin toată țara pentru a găsii soluții rezonabile pentru o afecțiune, soluții care nu au fost găsite. Ulterior a început să caute cărți care să o ajute să își recupereze sănătatea prin dieta și alte metode naturale care să fie la îndemâna oricui: stil de viață sănătos, remedii din plante etc..

Când vine vorba de parcursul profesional pe care îl au cei doi soți, aceștia susțin că au evoluat asemănător, deși aveau susținere financiară de la părinți. Au început de la zero și cu salariul minim pe economie. În timp, când a fost pregătit, Sorin a devenit investitor în tehnologie și inovație, în special la clinica acestora. Diana a ajuns director de marketing, iar ulterior a început să lucreze cot la cot cu soțul acesteia.
Pe parcursul carierei lui Sorin și a Dianei, au existat obstacole. Cei doi au avut povești diferite din acest punct de vedere, dar împreună au dat peste faptul că sunt ,, prea tineri” sau că au avut bani de acasă, fără să se contorizeze munca de peste 12 ore pe zi, chiar și în weekend, concediile peste care au sărit și stresul acumulat. La clinică, Sorin și Diana, lucrează cu aparatură medicală de ultimă oră, unică în România și foarte rară pe glob. Multe persoane au privit cu neîncredere ceea ce făceau Sorin și Diana, însă în scurt timp rezultatele au început să vorbească de la sine.
Activitățile care îi încântă sunt sportul, plimbările în natură, cititul, documentarea, ceea ce fac pe online, conferințele cu oamenii, călătoriile la munte.
Motivul pentru care au început să posteze pe online a fost pandemia. Sorin a înțeles că munca va căpăta o nouă valoare, iar o mare parte din forța muncii s-a mutat pe timp de pandemie pe online și dacă nu existai acolo sigur aveai ceva de pierdut atât ca business, cât și ca persoană fizică. Pentru că ceea ce fac cei doi la clinică putea fi explicat cel mai bine tot de ei, au început să vorbească pe online despre experiențele personale legate de sănătate și despre rezultatele lor până atunci. În același timp, au încercat să fie de folos și celor care au probleme asemănătoare, cu ajutorul informațiilor pe care aceștia le dețin.
Când vine vorba de spiritualitate, sotii Gadola afirmă că, pentru ei, Dumnezeu este totul, iar fără El nu ar fi făcut nimic și nu ar fi fost împreună. Cei doi au fost salvați de la foarte multe necazuri de către spovedanie și împărtășanie. Duhovnicul lor i-a ajutat enorm pe tot parcursul lor împreună.
Diana Gadola spune că, în materie de relații, iubitul/iubita NU este o pereche de papuci pe care să o schimbăm atunci când ne plictisim. Totodată, Diana este pe stil vechi și crede că pentru o relație se luptă și se fac eforturi, nu putem aștepta totul pe tavă. Cu un partener crești și te dezvolți, iar o relație nu reprezintă un divertisment după care, dacă te plictisești, renunți.
Sănătatea poate avea multe înțelesuri pentru noi, dar pentru Sorin și Diana înseamnă sănătatea minții și calitatea vieții. Totodată, cei doi afirmă că sănătatea înseamnă și  normalitate: să fim activi, să ne meargă mintea, să ne simțim bine după masă și în general. Sănătatea este influențată de alegerile noastre de zi cu zi. Sorin și Diana afirmă că orice facem sau mâncăm ne afectează în mod direct psihicul și fizicul, iar ultimele studii arată faptul că o persoană depresivă are microbiomul afectat, deci există legătură directă între intestin și creier.
Sorin și Diana spun că o viață sănătoasă se creează în timp. Este nevoie de documentare pentru a înțelege despre ce este vorba și ulterior să se renunțe trepatat la tot ce poate face rău dintre alimente. Apoi trebuie introdus sportul/mișcarea câte puțin și să se încerce să se țină de un anumit program. Renunțarea la a sta inutil pe device-uri este și ea o etapă în a avea o viață sănătoasă, afirmă cei doi, dar și hidratarea este extrem de importantă pentru procesul de detoxifiere a corpului. Soții Gadola susțin că e o muncă îndelungată care se referă la a ne înfrâna de la tot ce arată bine și să învățăm să citim  etichetele, a descoperi producătorii locali sau alte site-uri cu produse organice și oneste.
Cum ne putem menține sănătoși? Este o întrebare la care cu toți ne gândim, însă Sorin și Diana ne spun că nu există niciun secret și că tot ce trebuie să facem este să ne dorim să ne simțim bine, să arătăm bine și să ne meargă mintea.
Pasiunea și sacrificiile pe care le faci îți pot aduce succesul, la fel ca în cazul tinerilor Sorin și Diana. Nu trebuie să te lași descurajat de critici sau de dificultăți, ci să perseverezi și să cauți soluții pentru a-ți atinge scopurile.
Pentru a le urmării activitatea din online, în care își expun pasiunile și oferă sfaturi utile despre sănătate îi găsiți pe Instagram și Facebook ( Sorin Gadola și Diana Gadola )
Sursă foto: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here