Conferința Națională cu tema Educaţie şi formare, este evenimentul care serbează cei 185 de ani de tradiție pedagogică năsăudeană și aniversarea a 25 de ani de la înființarea Extensiei Universității Babeș-Bolyai din Năsăud. Instituție care continuă cu demnitate misiunea nobilă de formare a cadrelor didactice cu specializările profesor pentru învățământul preșcolar și profesor pentru învățământul primar.

Evenimentul va avea loc în data de 26 mai 2023, iar scopul principal al conferinței este de a identifica soluții și idei inovatoare generate de transformările educației și formării în contextul erei digitale care să contribuie la optimizarea activităților didactice.

Manifestarea va reuni cadre didactice din mediul academic și cel preuniversitar, reprezentanţi ai organizaţiilor profesionale şi instituţiilor publice, dar şi studenţi, masteranzi, cercetători şi doctoranzi din domeniul Științelor Educației.

Ce include oferta evenimentului?

– Evenimentul oferă participanților ocazia de a participa la plenul conferinței și la prezentările propuse de personalități importante din domeniul educației.
– Conferința oferă participanților ocazia de a participa la prezentarea unor cărți relevante în domeniul educaței.
– Participanții vor primi diplome și adeverințe de formare avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean și Casa Corpului Didactic Bistriţa-Năsăud, în baza acordurilor cu Extensia Universității Năsăud.
– Conferința reprezintă o oportunitate importantă de a învăța, participând la unul din multiplele ateliere pe care evenimentul le oferă (7 ateliere).
– Evenimentul va fi accesibil atât prin prezență fizică, cât și online.
– Participanții care vor opta pentru prezența fizică vor beneficia de Coffee break & Vernisajul expoziției de produse curriculare realizate de către studenții Extensiei Năsăud.

 

Pentru a vedea programul conferinței, dar și pentru a participa la acest eveniment aici.  Data limită pentru înscriere este 20 mai 2023. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here