Ovidiu Crețu
Ovidiu Crețu

Ovidiu Crețu, actualul primar al Municipiului Bistrița, se va retrage definitiv din politică, în toamnă, mai exact din luna septembrie, când îi va expira cel de-al treilea mandat.

Cristian Marius Niculae a mărturisit acest lucru, în cadrul emisiunii Actual Info de miercuri seara, aparținând celor de la InfoBistrița: 

,,Am discutat cu domnul Crețu, referitor la prezența dânsului pe lista Alianței pentru Bistrița-Năsăud iar domnul primar m-a informat că dorește să se retragă din politică și dorește să se focuseze pe problemele lui personale.

Mă susține în candidatura mea, este alături de mine, dar nu mai dorește efectiv să se implice în activitatea politică și administrativă în viitor. Am făcut, patru ani, o echipă bună și am învățat din experiența lui administrativă.

Chiar dacă pe anumite teme am avut opinii divergente, am găsit echilibru să le depășim și să mergem mai departe împreună.

Este un om pe care îl respect și căruia îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și pentru sprijinul pe care mi l-a acordat”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here