Până pe 31 decembrie bistrițenii sunt așteptați la Piața de Crăciun a producătorilor locali!

De Moș Nicolae la Bistritlța s-a deschis Piața de Crăciun a producătorilor locali si își asteaptă vizitatorii până pe 31 decembrie.

Chiar dacă anul acesta nu vom avea un Târg de Crăciun așa cum ne-am obișnuit,  Produs în Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Primăriei municipiului Bistrița, v-a pregătit o surpiză care să vă aducă în suflete și în cămine o fărâmă din atmosfera Crăciunului.

Sunteți asteptați cu bunătăți tot una și una, pregătite cu drag de tradiție și de voi de către producătorii locali alături de artizanii care au meșteșugit minunății de creații numai bune de a vă împodobi casele.

În Piața de Crăciun de la Bistrita sunteți asteaptati cu preparate din păstrăv, legume și fructe; produse tradiționale din carne de porc și vită; specialități vânătorești; pâine și produse de panificație/ patiserie tradiționale; brânzeturi tradiționale; diverse sortimente de zacuscă, dulcețuri, siropuri; prăjiturile copilăriei; legumele de Monor; uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă; hribi uscați, fructe proaspete și uscate, ceaiuri și amestecuri de legume pentru mâncăruri de la poale de Călimani; miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate și multe alte bunătăți tradiționale!

Se vor respecta regulile de distanțare și igienă, pauzele pentru dezinfecție și vă reamintim că purtarea corectă a măștii este obligatorie în toate spațiile deschise și închise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here