locuri de parcare
locuri de parcare

Emil Radu Moldovan împreună cu Cristian Marius Niculae au realizat un amplu proiect care prevede 2000 de locuri de parcare în zona centrală dar și în cartiere. Proiect care va fi realizat în următorii ani.

Radu Moldovan a scris pe pagina lui de facebook și despre proiectul „Parking auto central”. Este vorba despre o parcare supraetajată, care va fi construită pe str. Bistricioarei. Aceasta va avea 4 nivele și peste 350 de locuri de parcare.

Aceasta parcare va elimina aglomerația din zona centrală a orașului Bistrița, iar turiștii vor avea loc de parcare asigurat și în siguranță.

„Parcarea supraetajată din Bistrița, realizată pentru decongestionarea traficului din zona centrală a orașului, se transformă-n realitate.

Este vorba de „Parkingul auto central”, de pe str. Bistricioarei, cu 4 niveluri și peste 350 de locuri de parcare, unde cei care vin în inima orașului, vor putea să-și parcheze mașina regulamentar și fără a fi create blocaje.

De asemenea, turiștii, fie că vin cu autocarul sau cu autovehicolul, se vor bucura de frumusețea orașului fără grija locului de parcare.

Acesta este un prim pas pentru eliminarea aglomerației din zona centrală a municipiului.
Împreună cu Primăria Bistrița, respectiv cu Cristian Marius Niculae, am realizat un amplu proiect prin care, în următorii ani, vor fi create 2000 de locuri de parcare, atât în zona centrală dar și în cartiere, în locul punctelor termice dezafectate.

Muncind în echipă, bistrițenii sunt câștigători.
Continuăm munca!”, a scris Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here