Parinții
Parinții

Odată cu începerea școlii, părinții își fac griji cu ce vor ajunge copiii lor în fiecare dimineață la unitățile de învățământ, în cazul în care aceștia nu se pot ocupa personal de transport. Și iată că, mamele și tații din Rodna, cât și din Sângeorz-Băi, s-au lăsat pe mâinile unei companii importante din județ, însă mare greșeală!

Parinții

Nu a fost respect numărul maxim de persoane ce poate fi transportat, de unde rezultă că distanțarea socială nu se află nicidecum în autocar. De asemenea, șoferul nu atrage atenția elevilor în ceea ce privește purtarea măștii. Cele mai importante reguli de prevenire a Coronavirusului sunt încălcate!

Parinții

Părinții sunt revoltați și chiar unii dintre ei și-au dus copiii cu mașina personală la școală dupa primele zile de la începerea noului an școlar, fiindu-le frică de pericolul ce se poate întâmpla, și anume, ca cei mici să nu ia contact cu vreo persoană infectată.

Din sursele revistei POV21 Bistrița-Năsăud, am aflat despre aceată companie că nu este la prima abatere, prin care elevii sunt neglijați. Anul trecut, 18 copii au rămas în stație din cauză că nu mai aveau loc în autocar, deși abonamentele erau plătite. Părinții au sesizat acest fapt, iar cei în cauză au promis că nu se va mai întâmpla.

Parinții

,,Nu se va mai întâmpla”, dar iată că înghesuim tocmai acum elevii, în context de pandemie, când la școală li se impun atâtea reguli de a păstra distanța, de a purta masca șase ore și de a se dezinfecta de câte ori este nevoie!

Întreaga comunitate din Rodna este informată în ceea ce privește nerespectarea regulilor. Noi am încercat să contactăm compania pentru a cere detalii despre această situație, dacă știu ceea ce se întâmplă în autocarul ce se deplasează pe ruta Sîngeorz-Băi-Șanț, însă niciun operator nu a fost disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here