Sezonul de iarnă vine cu o bucurie în plus: patinajul pe gheaţă. Chiar dacă eşti deja priceput sau vrei să experimentezi pentru prima dată… căzăturile pe gheaţă, este musai să mergi măcar o dată pe an la patinoar.

Patinoarul din Năsăud s-a trasformat în această seară într-un adevărat furnicar. Administraţia singurei zone de distracţii de acest fel din oraș spune că în perioada sărbătorilor numărul clienților a crescut considerabil.

Oamenii spun că îmbină distracţia cu modul sănătos de viaţă, mai ales că după masa copioasă de sărbători și de Revelion, au nevoie de un pic de sport.

,,Pierdem din caloriile acumulate de sărbători.”

,,Este extremal, dar cred că se merită. De ce am decis, elementar, şi aşa zăpadă nu este afară, măcar aşa, cât de cât să fie ca iarna.”

Pentru unii, gheaţa a fost o adevărată provocare iar căzăturile, la ordinea zilei.

Nu toţi au avut curajul să intre pe gheaţă pentru a patina aşa că mulţi au fost spectatori de pe margine.

În prezent, în Năsăud funcţionează un singur patinoar. Ținând cont ca vremea nu a foat favorabilă azi este a doua zi după deschidere. Înainte de a intra pe gheaţă, doritorilor li se măsoară temperatura, iar mai apoi sunt îndemnaţi să-şi dezinfecteze mâinile. O tură cu patinele costă 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here