Dumitrița
Dumitrița

În această dimineță, 08 august, în jurul orei 10:00 un bărbat de 90 de ani din Dumitrița a alertat Poliția cu privire la faptul că i-au dispărut o sumă importantă de bani, din propria locuință. Este vorba de aproximativ 35.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, pe raza localității Dumitrița, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au depistat 4 tinere cu vârste cuprinse între 15-22 de ani.

Aceste fete bănuite de comiterea faptei sunt din Recea Cristur, Negrești Oraș și Târgu Mureș.

În urma controalelor, asupra fetelor a fost găsită suma de 31.000 de lei și 100 de euro. Cele 4 fete au fost duse la sediul postului de poliție de Dumitrița, iar în urma cercetărilor s-a descoperit faptul că acestea au intrat în curtea bărbatului cu pretextul de a bea apă, iar distragăndu-i atenția, ai fi intrat în casă, de unde ar fi furat banii.

Banii au fost recuperați în totalitate, iar polițiștii au întocmit dosar penal și contiună cercetările pentru furt calificat.

Polițiștii vă sfătuiesc să nu permiteți accesul în curte și locuință unor persoane necunoscute, indiferent de pretextul invocat de acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here