Minori
Minori

Trei dispariții ale unor minori de 10, 11 și 12 ani, din Bistrița, au fost raportate.

Ieri, 25 august, polițiștii i-au căutat pe cei trei minori și i-au găsit în gara din Beclean! Disparițiile celor trei copii, cu varste între 10-12 ani, au fost raportate în 24 și 25 august.

Mama unei fete din Bistrița a sesizat că fiica sa a plecat de acasă din data de 24 august și nu s-a mai întors. În aceeași zi, o altă femeie, tot din Bistrița, a sesizat dispariția fiilor ei de 10 și 12 ani. După desfășurarea căutărilor, minorii au fost găsiți în stația C.F.R. Beclean pe Someș, de polițiștii de la Transporturi din Beclean.

Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud a fost anunțată de polițiști, în vederea dispunerii măsurilor de protecție și consiliere necesare. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu. Aceștia continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Fata 11 ani a fost încredințată mamei, iar ceilalți minori au încredințați reprezentanților D.G.A.S.P.C., existând indicii cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie, transmite IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here