Personalul didactic
Personalul didactic

Personalul didactic, auxiliar și cel nondidactic, din școlile din Bistrița, ar putea să fie testat gratuit pentru Covid-19, înainte de începerea anului școlar!

Sănătatea este un lucru foarte important pentru noi, dar mai ales pentru copiii din Bistrița.

Fiecare persoană își dorește revenirea la normalitate, își dorește să se simtă în siguranță, dar mai ales, să își simtă copiii în siguranță!

,,Voi propune Consiliului Local alocarea din bugetul Municipiului Bistrița suma de 300 mii lei, pentru acoperirea costurilor în vederea testării gratuite pentru Covid-19, pentru personalul didactic, personalul auxiliar si personalul nondidactic din școlile din Bistrița, înainte de începerea anului școlar 2020-2021.

Acest proiect va fi desfășurat în parteneriat cu Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, la începutul lunii Septembrie 2020”, a transmis Cristian Marius Niculae, într-o postare pe Facebook.

Sănătatea copiilor trebuie să fie pe primul loc, iar de aceea, ei trebuie să se întoarcă la școală în condiții de maximă siguranță!

La începutul lunii septembrie, personalul implicat în educația copiilor va fi testat gratuit. În același timp, se vor relua și măsurile de dezinfectare și igienizare a școlilor, unde elevii își vor desfășura activitatea.

,,Prin responsabilitate și cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom trece împreună peste această perioadă!„, a adăugat Cristian Marius Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here