Bistrița-Năsăud
Bistrița-Năsăud

Județul Bistrița-Năsăud a primit suma de 20,205 mil lei pentru 40 de unități administrativ teritoriale și pentru Consiliul Județean.

În data de 16 iulie, Guvernul României aprobase hotărârea cu privire la alocarea unor sume de bani, din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, pentru județele afectate de inundații, din întreaga țară.

Deoarece oamenii implicați au cooperat, atât la nivel local, cât și la nivelul Guvernului, județul Bistrița-Năsăud se numără printre primele județe care primesc despăgubiri pentru pagubele produse de inundații.

Bistrița-Năsăud

 

Bistrița-Năsăud

 

Bistrița-Năsăud

“Am grăbit realizarea activităților de constatare și evaluare din teren a echipelor mixte, suplimentate în ultimele zile de activități, tocmai pentru a putea include cât mai multe din localitățile din județul nostru care au fost afectate de fenomenele hidrologice și meteorologice periculoase. Munca nu a fost în zadar, le mulțumesc tuturor pentru efortul depus. Este dovada că, dacă ne străduim suficient, avem și beneficii, suma pe care o primește județul nostru este dovada.”, a comunicat prefectul Stelian Dolha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here