Jandarmii montani au întrerupt o petrecere privată, organizată de un grup de tineri, la Colibița.

Jandarmii au aplicat amenzi și avertismente în urma verificărilor privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu Covid-19! Muzica la volum maxim și tinerii prezenți la petrecere au produs zgomote deranjante pentru celelalte pensiuni din apropiere.

„Jandarmii montani Colibița au organizat o acțiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu Covid-19, în zona cabanelor și pensiunilor din localitate.

Aceștia au identificat o pensiune unde muzica era dată la volum maxim iar  zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate și mai mulți tineri participau la o petrecere privată.
A fost aplicată o sancțiune de 2.000 de lei persoanei care a organizat evenimentul și nu a ținut cont de prevederile legale în vigoare. Totodată, au fost aplicate alte 6 sancțiuni, persoanelor prezente la eveniment (avertismente scrise).

Jandarmii recomandă să evitați în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi”, potrivit unui comunicat al jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here