Un bărbat
Un bărbat

Polițiștii au descoperit la un bărbat din Căianu Mic o armă letală de vânătoare, cu glonț, și i-au confiscat-o!

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, conform căruia, la finalul lunii iulie, au fost făcute mai multe percheziții în mai multe locații din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 22 de arme letale și peste 1.000 de cartușe dar și sute de componente de arme.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, în data de 25 august, după efectuarea cercetărilor într-un dosar penal, în care ancheta este desfășurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat o armă legală cu glonț, cu destinația vânătoare, a cărei țeavă prezenta modificări artizanale pentru a permite montarea unui amortizor (dispozitiv adaptat diminuării zgomotului produs de tragere). Arma se afla în circuitul ilegal, existând suspiciuni că ar fi fost introdusă ilegal pe teritoriul României și aparținea unui bărbat de 48 de ani, din Căianu Mic, aflat în arest preventiv din data de 31 iulie a.c.

La un bărbat din Căianu Mic a fost descoperit și ridicat, în urma perchezițiilor, amortizorul aferent armei.

În perioada perchezițiilor, au fost reținute 7 persoane (6 din Bistrița-Năsăud și una din Maramureș), printre care și bărbatul de 48 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here