Poliţiştii
Poliţiştii

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au început acțiunile pentru protejarea populației și prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus!

În acțiunile pe care poliţiştii le desfășoară, aceștia atenționează cetățenii cu privire la importanței purtării, în mod corect, a măștii de protecție și a respectării regulilor privind distanțarea socială.

În ultimele 24 de ore au fost verificate zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase.

Poliţiştii

În același timp, polițiștii au făcut verificări și la modul de respectare a măsurilor impuse, în contextul stării de alertă, în mijloacele de transport în comun, dar și cele care circulă în regim taxi.

La activităţile care au avut loc pentru protejarea populației și prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus, au participat 91 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protectia Consumatorului.

Poliţiştii

În timpul acțiunilor de ieri, 17 iulie a.c., s-au verificat 251 de societăți comerciale, unde au fost legitimate peste 257 de persoane și oprite pentru control 156 de autovehicule.

Deoarece au existat și nereguli, polițiștii au aplicat 74 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.

Din numărul total de sancțiuni, 16 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 2 pentru nereguli de natură economică, iar celelalte pentru abateri la regimul rutier.

Activităţile de verificare continuă și în perioada următoare, deoarece sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor, cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here