Bistrița
Bistrița

În urma unor investigații efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au reținut un tânăr de 23 de ani din Piatra-Neamț pentru 24 de ore, în data de 23 septembrie!

Un tânăr din Piatra-Neamț este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie și va fi prezentat Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

,,În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 13.20, acesta i-ar fi smuls lănțișorul din aur, pe care-l avea la gât, unei femei de 69 de ani, din Bistrița. De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 15.00, i-ar fi smuls lănțișorul din aur unei alte femei de 66 de ani, din Bistrița, i-ar fi sustras medalionul, după care a fugit.

A fost depistat și reținut pentru 24 de ore, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează ca urmărit la nivel național, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Piatra Neamț un mandat de arestare preventivă din data de 11 septembrie a.c.”, a declarat IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au descoperit asupra tânărului un medalionul, reclamat ca fiind sustras, și continuă cercetările în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here