Update: Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat-o pe femeie ieri, pe raza localității Moruț. A fost anunțată familia, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată. Vă mulțumim pentru ajutor!

 

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 22 ani care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Chiuza și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Astăzi, 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către un bărbat din Chiuza cu privire la faptul că, în seara de 13 octombrie a.c., soția sa Ciui  Marinela, în vârstă de 22 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, neputând să ia legătura cu ea.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,55-1,60 m, aproximativ 55 de kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here