pompierii militari
pompierii militari

Luna august este o lună specială pentru pompierii militari.

Începutul lunii august reprezintă un moment foarte important pentru pompierii militari pentru că, cei care îndeplinesc condițiile legale, vor fi avansați în gradul următor!

pompierii militari

,,Au fost avansați la gradul următor șapte ofițeri, un maior la gradul de locotenent – colonel, respectiv șase sublocotenenți la gradul de locotenent.

De asemenea, un maistru militar a fost avansat la gradul de maistru militar clasa a II, 11 subofițeri au fost avansați la gradul de plutonier adjutant șef, șase subofițeri la gradul de plutonier adjutant, trei colegi au fost avansați la gradul de plutonier major, în timp ce patru sergenți major au fost avansați la gradul de plutonier.

Stimați colegi, să fiți mândri de noile grade militare și să va duceți misiunile la bun sfârșit, asa cum ne-ați obișnuit până acum !

Tot astăzi, în fața întregii unități și a familiilor, trei pompieri bistrițeni au primit onorul! Plt. adj. șef (r) Iacob Handrea, plt. adj. șef (r) Vasile Dorin Bindea și plt. adj.(r) Vasile Zăgrean și-au rămas bun de la cei cu care au muncit, cot la cot, în ultimii zeci de ani.

Felicitări colegilor avansați și mult succes camarazilor care au trecut în rezervă!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud!

pompierii militari

pompierii militari

pompierii militari

Sursa foto/info: Facebook – ISU Bistrița – Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here