Absolvent al facultății de Drept, cu master în Drept Penal, atestate în transporturi și atestate de instructor pentru toate categoriile, Adrian Vaida este profesor de legislație rutieră și instructor pentru toate categoriile de aproape 20 ani.

Vaida Adrian este administratorul S.C. Super OK SRL. Din pasiunea pentru mașini și motociclete, dar și datorită plăcerii de a lucra cu oamenii, Adrian a fondat în anul 2006 școala de șoferi ,,Super OK” din Bistrița. Demersurile pentru a deschide această școală au constat în multă informare, perseverență și multe acte, fapt care i-a dat puțin de furcă, dar nu l-a oprit din a-și urma pasiunile.

În prezent, școala de șoferi Super OK se bazează pe calitate și noutate. Având autovehicule fiabile, instructori și personal Super calificat și servicii de calitate.

,,Calitatea există, trebuie oameni care să o folosească.”

Să urmezi o carieră de instructor auto nu este ușor, după spusele lui Adrian Vaida, dar nici imposibil. Fiind o meserie solicitantă, dificultățile nu se opresc să apară. Domnul Vaida afirmă că lipsa de bun simț din trafic poate fi printre dificultățile întâmpinate de un instructor auto atunci când este alături de elevii săi.

,,Trebuie să îl respectăm pe cel care învață în trafic! „

După părerea lui Adrian, cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă un instructor auto sunt răbdarea, atenția distributivă, capacitatea de a comunica cu oamenii.

Din poziția de instructor auto și profesor de legislație rutieră, Adrian Vaida încurajează  tinerii să conducă la 16 ani, atât motocicleta cât și mașina, amândouă destinate acestei vârste. Domnul Vaida susține că, dacă începi să conduci de la 16 ani te maturizezi mai repede, fapt dovedit prin responsabilitățile care vin odată cu permisul auto. Totodată, te poți dezvolta pe plan personal, acumulând experiență în trafic.

,,Prevenție, prevenție și iar prevenție!”

   Ce sfaturi are Adrian Vaida pentru viitorii conducatori auto?

Adrian Vaida îi sfătuiește pe viitorii conducători auto să aleagă cum trebuie școala de șoferi. Cursurile de legislație rutieră sunt foarte importante pentru a conduce preventiv. Elevul trebuie să asimileze informațiile care i se prezintă, iar apoi să pună în practică. Trebuie să rețină sfaturile și obervațiile instructorului. Plătești cursurile pentru a fi în siguranță pe drum!

,,Permisul îți oferă libertate, dar ți-o poate lua de tot!”

Adrian Vaida afirmă că, un mod de prevenție al tuturor incidentelor din trafic este cunoașterea legislației rutiere. Emoțiile, atât cele negative, cât și cele pozitive, trebuie controlate pe toată durata conducerii unui autovehicul. Toate acțiunile din trafic trebuie judecate. Să nu te lași distras! S-ar putea să îți pară rău! 

,,Într-un moment de neatenție viteza te poate ucide!”

 

Sursă foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here