Artistotel, filosoful grec celebru, a afirmat că educația este un proces dificil, cu rădăcini amare, dar cu un fruct dulce care poate fi gustat mai târziu.

Acest principiu se dovedește a fi adevărat în cazul lui Daniel Sidor, un elev de la Școala Gimnazială „Sever Pop” din Poiana Ilvei, care a obținut premiul întâi la concursul național de robotică școlară NEXTLAB din 2022, alături de colega sa de origine franceză. Succesul său în acest domeniu se datorează efortului și perseverenței sale, precum și pasiunii și dorinței de a învăța.

Daniel a reușit să impresioneze juriul concursului cu cunoștințele sale solide în domeniul roboticii, precum și cu creativitatea și abilitățile sale de programare. În urma evaluării sale, a fost declarat câștigătorul primului loc, ceea ce este o realizare remarcabilă. Această performanță a fost recunoscută și apreciată de comunitatea sa, iar el a fost premiat în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Comunitarium, denumită „Pilonii Speranței” – un eveniment marca POV21, susținut de TeraPlast. Acest demers de responsabilitate socială reprezintă o inițiativă care încurajează excelența în rândul tinerilor și recunoaște contribuțiile lor la dezvoltarea societății.

Daniel a demonstrat că educația nu este ușoară și că necesită multă muncă și dedicație. Deși învățarea poate fi uneori dificilă și nu întotdeauna plăcută, rezultatele pot fi cu adevărat satisfăcătoare și pot duce la succese și realizări semnificative. Prin urmare, meritul său nu poate fi trecut cu vederea, deoarece el a reușit să transforme munca sa asiduă într-un fruct dulce și gustos, care este apreciat și admirat de toți cei din jurul său.

Suntem cu toții mândri de reușita lui și îi dorim mult succes în viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here