Ce poate fi mai spectaculos decât să surprinzi frumusețea pasajelor Bistriței, pătate de amprentele istoriei orașului, în timp ce te bucuri de produsul local?

În perioada 18-21 August și între orele 18:00-23:00, proiectul ,,Povestea vinului pe Pasajele Bistriței” desfășurat la Turnul Dogarilor, deschide porțile celor dornici de o experiență culturală, muzicală, gastronomică și oenologică, cât și de o interacțiune umană lejeră.

,,Povestea vinului pe Pasajele Bistriței” este un proiect care îmbină cultura cu istoria, și care va pune la dispoziție degustări de vin, tururi ghidate, muzică, film, ateliere creative cât și muzeu feroviar.

În același sens, scopul principal al evenimentului este explorarea pasajelor Bistriței, promovarea culturii și produsului local, dar și generarea fondurilor necesare pentru a avansa proiectul mocăniței.

De asemenea, proiectul ,,Povestea vinului pe Pasajele Bistriței”, aflat la Ediția a II-a, este organizat de Asociația Mocănița Transilvaniei și Povestea Vinului în Mocănița Transilvania.

Programul artistic al evenimentului va fi pregătit în colaborare cu Palatul Culturii, ca urmare muzica va răsuna peste toate pasajele care formează Axa Breslelor. În același context, datorită partenerilor de la Radio Guerrilla, ediția de anul acesta se va auzi la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here