Stelian Dolha
Stelian Dolha

Astăzi, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a vizitat cabinete de medicină generală și dentară din Prundu Bârgăului. Problema lor este una des întâlnită: sunt nefuncționale din cauza lipsei de medici.

Prefectul Stelian Dolha, împreună cu doctorul Marius Pop, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud, a efectuat o vizită la Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului. Aceasta este prima comună din județul Bistrița-Năsăud în care au fost amenajate cabinete medicale atât pentru servicii de medicină generală, cât și dentară, fiind totuși nefuncționale din cauza lipsei de posturi alocate pentru medici, a transmis Instituția Prefectului.

„Am purtat o discuție cu domnul primar al comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, și cu doamna director a liceului, Neuc Constanța. Este imperativ să facem tot ce ne stă în puteri să reluăm demersurile pentru ca aceste cabinete medicale să fie funcționale, mai ales că în comunele de pe Valea Bârgăului sunt mai bine de 2000 de elevi care ar putea beneficia de aceste facilități.”, transmite prefectul Stelian Dolha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here