an școlar 2020-2021
an școlar 2020-2021

Pe fondul pandemiei Covid-19 și alegerea unui scenariu dintre cele comunicate de Ministerul Sănătății, primăria orașului Beclean a realizat toate demersurile necesare desfășurării procesului educațional în condiții cât mai sigure pentru noul an școlar 2020-2021!

Astfel, în toate unitățile de învățământ din Beclean deja s-au executat toate măsurile prevăzute de lege, prevenind răspândirea noului virus! În acest moment școlile sunt pregătite să ofere elevilor și cadrelor didactice un mediu sigur de învățare, conform condițiile impuse de lege!

În urma întâlnirilor și discuțiilor purtate, s-a asigurat, din bugetul local, suma necesară achiziționării de măști de protecție (aproximativ 400.000 bucăți), soluții biocide, spirt, și tablete tuturor elevilor care se încadrează în prevederile Ghidului de finanțare pentru aceste produse.

„Primele măști au fost repartizate în prima săptămână a lunii septembrie și se fac toate igienizările solicitate, sălile de clasă au fost amenajate în vederea distanțării și au fost dotate cu toate conexiunile necesare pentru posibilitatea transmiterii orelor de curs prin internet acolo unde va fi cazul, în plus, au fost create culoare separate pentru intrarea și ieșirea elevilor în curte.

Asigurăm toți cetățenii orașului Beclean că nu avem cazuri în oraș care să pună în pericol începerea în cele mai bune condiții a noului an școlar, în acest moment având un număr mic de persoane izolate la domiciliu”, a comunicat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here