Gloria fotbal

Astăzi de la ora 17:00, Primăria și Consiliul Județean, prin Viceprimarul Cristian Niculae și Bogdan Ivan Gruia, dar și antrenorul Gloriei Bistrița la fotbal, Dan Matei, au vorbit despre viitorul echipei de fotbal a Bistriței.

Cadou de ziua orașului: Buget pentru promovare!

Atât Consiliul Județean cât și Primăria vor investi destui bani pentru echipă încât să poată promova în Liga 2. Este prima dată după mult timp când fotbalul este băgat în seamă și de primărie, până acum banii fiind investiți de Consiliul Județean.

Se pare că Primăria poate aloca din bugetul local 900.000 ron, iar Consiliul Județean 1.000.000 ron, deci întrunind un buget de aproape 2.000.000 lei, cu gândul ca Primăria să fie câștigată de Cristian Niculae, care duce proiectul mai departe.

Cu stadionul, starea nu este tocmai incertă, ci se cunoaște că panul și viitorul lui este de a fi demolat, iar în zona Wonderland va fi ridicat unul nou, de 10.000 locuri. De asemenea, Bogdan Ivan Gruia a declarat că ridicarea și construcția noii Săli Polivalente este în continuare o prioritate, clădirea fiind terminată în proporție de 10%.

Puteți urmări conferința aici: https:https://www.facebook.com/pov21bistritanasaud/videos/205465947502321/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here