Primăvara se numără faptele bune, devenim mai generoși și ne gândim la cei din jurul nostru.

În această primăvară elevii de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean s-au unit și împreună au găzduit un eveniment caritabil. Elevii, de la mic la mare, au dat dovadă de implicare, dăruire, dedicare, entuziasm, compasiune și solidaritate prin strângerea de fonduri pentru a-l ajuta pe Patrick și a susține cauza umanitară.

Fiecare gest, oricât de mic, face o diferență remarcantă în viața cuiva, dovadă fiind gestul copiiilor care au arătat că nu există limite pentru bunătate. Aceștia au adus cărți, jucării, limonadă, brioșe și multe alte lucruri pe care le-au vândut pentru a ajuta un copil care se află într-o situație dificilă și are nevoie de ajutor.

Evenimentul caritabil susținut de elevii Colegiului Național ”Petru Rareș” Beclean a avut un real succes, au reușit să strângă suma de 5.745 lei, care va fi donată lui Patrick.

Patrick este un copil de 10 ani care a fost diagnosticat cu scolioză neuromusculară, iar suma va fi utilizată pentru a acoperi costurile operației de corectare a coloanei. Gestul reușit de tineri demonstrează faptul că doar împreună reușim să facem lucruri mari și putem aduce speranță și lumină în viața lui Patrick și a părinților săi.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați. Faptele bune există!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here