Un aurolac
Un aurolac

Un aurolac și-a descoperit pasiunea în singurătate!

,,Întâlnirea cu o carte nu e întotdeauna ceva programabil, iar efectul lecturii nu se poate fi anticipat. Întâmplarea – sau destinul – joacă un rol important.”

În imagine putem observa simplitatea în adevăratul sens al cuvântului.

Un aurolac care din pricina vieții pe care o duce (și nu se știe cum trăiește), are ambiția și plăcerea de a citi o revistă – un gest pe care nu mulți aflați în acea situație îl fac!

Pandemia, situația financiară sau vremea de afară nu au modelat sufletul omului sau dorința de a citi!

Izolarea a fost simțită diferit de fiecare om în parte, însă, acest timp a oferit unora și șansa de a-și depăși condiția.

Un aurolac

Tânărul din imagine citește o revistă și pare acaparat complet de subiect, iar ceea ce se află în jurul lui nu mai contează, fiindcă și-a găsit alinarea, prin lectură, printre droguri și în singurătate.

Rămâne un mister ceea ce citea cu atâta patos tânărul. Poate este o revistă culinară, o revistă cu știri sau o revistă playboy. Cine știe?

Un lucru e cert- o simplă revistă, ajunsă gunoiul unora, este aur curat pentru tânărul din imagini. Sau, pur și simplu, aurul se află deja în pungă!

Acesta este exemplul viu că în orice situație te-ai afla, pasiunea este cea care te face să te simți om!

Societatea și tinerii de astăzi au nevoie de o schimbare!

Nu este importantă vârsta la care un om citește sau începe să citească, dar este important faptul că a avut această inițiativă, cu toate că viața i-a oferit mai puțin decât ar fi meritat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here