Alegerile parlamentare sunt preconizate să aibă loc pe 6 decembrie. În următoarele două săptămâni va fi bătălia decisivă pentru dezvoltarea României.

Așadar, dorim să vă prezentăm candidații partidului PRO România Bistrița- Năsăud, care doresc să aducă schimbări benefice pentru țara noastră.

PRO România este un partid start-up, cei din business înțelegând mai bine conceptul, însă acum este aplicabil în toate domeniile.

Partidul propune o nouă politică orientată spre schimbările inevitabile ale societății și spre obligația de a nu repeta erorile din trecut.

Din județul Bistrița-Năsăud vor candida pentru Camera Deputaților: Ioan Monița, Cira Speranța Livia, Darius Ilieșiu, Antonia Peica, Florin Galeș, Vasile Bugnar, Simona Duca, iar pentru Senat: Grigore Timoce, Cristian Codărean, Florin Puțura și Teodora Șutea-Cristian.

 

 Ioan Monița

Este inginer diplomat în domeniul silviculturii și primarul comunei Romuli de mai bine de 15 ani, fiind la cel de-al cincilea mandat. Experiența sa administrativă și politică, îl califică pentru postul de deputat pentru care candidează.

 

Cira Speranța Livia

Este cadru didactic la Colegiul Național ,,George Coșbuc” din Năsăud. Datorită acestui lucru a ales să se implice în politica țării pentru că, fiind mamă și cadru didactic are determinarea de a contribui la clădirea unui viitor mai bun pentru tinerii din România.

Timoce Grigore

Este jurist de meserie la ROMSILVA și totodată președintele partidului PRO ROMÂNIA pe județul Bistrița-Năsăud. Acesta își dorește un viitor diferit pentru România, un viitor mai bun.

Cristian Vasile Codărean

Este antreprenor de meserie. Experiența sa în domeniul transporturilor este vastă, deoarece din anul 2009 până în luna martie a anului trecut a fost director executiv al Companiei BCVO Logistics SRL, preluând mai apoi funcția de director general.

Aceștia sunt candidații care reprezintă partidul PRO România și care doresc să dezvolte România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here