PRO România vine cu o măsură pentru perioadele de criză pentru fiecare român din țară sau din străinătate.

Se vor acorda sume a câte 1500 și 2000 de lei, sumă care reprezintă acoperirea diferenței de la venitul persoanei și până la venitul minim de criză.
Se va acorda jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

„Am convingerea că Guvernul și Parlamentul trebuie să muncească pentru siguranța și bunăstarea românilor. Statul trebuie să asigure mijloacele de supraviețuire fiecărui român, indiferent de culoare politică, statut social sau etnie.

Venitul Minim de Criză este măsura pe care PRO România o propune în acest sens. Îmi doresc să asigurăm resursele financiare minime în perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate.

Vom acorda 1500 RON lunar pentru fiecare membru al familiei, fără a depăși cuantumul de 4500 RON / familie, iar câte 2000 RON lunar pentru persoanele singure.

Suma care reprezintă acoperirea diferenței de la venitul persoanei și până la venitul minim de criză, se acordă jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.”, a declarat Timoce Grigore din partea PRO România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here