Una dintre propunerile lui Ioan Turc a fost să prelungească programul de funcționare a primăriei Bistrița, fapt care se pare că se întâmplă acum. De luni până joi, instituțiile subordonate primăriei vor avea un program de 12 ore, respectiv 07:00 – 19:00 și vinerea de 9 ore, de la 07:00 – 16:00.

„Conform angajamentului luat înainte de a fi ales primar al municipiului, începând de luni, 16 noiembrie, programul tuturor serviciilor Primăriei Bistrița care au interfață cu publicul va acoperi intervalul orar 07.00-19.00, iar vinerea, 07.00-16.00.

Mai exact, vor funcționa după noul program:
Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, registraturile serviciilor Stare Civilă și Evidența Persoanelor (Piața Centrală nr. 2), casieria Direcției Economice de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, casieriile și registratura Direcției Economice de pe strada Al. Odobescu nr. 17 A, casieria și registratura Direcției Patrimoniu, registratura Serviciului Urbanism, compartimentul Registru Agricol (toate pe strada Gheorghe Șincai nr. 2), registratura Direcției de Asistență Socială (strada Dornei nr 12), registratura Direcției de Servicii Publice (strada Liviu Rebreanu nr. 2).

Această măsură e gândită pentru a optimiza interacțiunea direcțiilor Primăriei cu cetățenii municipiului, iar noul program respectă prevederile legale privind durata normală a timpului de muncă, angajații urmând a face cu schimbul pentru a acoperi orarul extins”, declară Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here