Servicii Sociale
Servicii Sociale
Aglomerația de la sediul Direcției de Servicii Sociale a Primăriei Bistrița nu a rămas neobservată! Presa a atacat dur subiectul, iar Ioan Turc a reacționat, revenind cu ideea de prelungire a programului de lucru a angajaților din Primărie.
„Mai mulți bistrițeni s-au arătat deranjați de felul în care pot să-și rezolve problemele la sediul Direcției de Servicii Sociale a Primăriei Bistrița, fapt reflectat și în presa locală.
Deoarece instituția are un program restrâns de relații cu publicul, se creează o aglomerație nefirească la intrarea în sediu, cu atât mai mult cu cât există încă stare de alertă, iar distanțarea socială e importantă.
Le reamintesc concitadinilor mei că, după 27 septembrie, voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul. Prin urmare, și la Direcția pentru Servicii Sociale din Primăria Bistrița programul de lucru va fi în două schimburi, între orele 07.00 și 19.00, astfel fiind rezolvată situația neplăcută din prezent. Nu e deloc normal să avem contribuabili stând la coadă pe trotuare încercând să ajungă la Primărie!”, a declarat Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here