Extravagant, puternic si luxos, Ra’ed Luxe interpretează perfect agitația și opulența din Dubai, transformând totul într-o experiență olfactivă extraordinară!

Prospețimea condimentelor orientale se resimte pe tot parcursul purtării parfumului și vei fi uimit când parfumul se adâncește și se dezvăluie de mister pe pielea ta. Începe cu note efervescente și excentrice, care te duc cu gândul la pajiștea de lavandă și este ușor îndulcit, spre bază, datorită castanelor glazurate și a vaniliei.

Lattafa Ra’ed Luxe – sau o variantă alternativă perfectă pentru celebrul Dolce & Gabbana Key, dar cu performanțe și cu persistență clar mai bune. Parfumul te plimbă într-o experiență olfactivă a unei explozii de citricice, cu un aer proaspăt și curat.

Ai acasă o mulțime de parfumuri sau vrei să încerci ceva nou și revigorant vara asta? Vrei să atragi privirile și complimentele celor din jur?

Lattafa Ra’ed Luxe fix pentru asta a fost creat!

Mirosul său puternic de piper roz și ienupăr se combină în cel mai original mod cu mirosul dulce al vaniliei și castanelor, ceea ce îl face destul de dulce și sexi. Rezultatul? Vei pune pe jar simțul olfactiv al doamnelor și domnișoarelor, care te vor privi ca pe-o bomboană de băiat.

Combinația sa de mijloc – lavandă, salvie, scorțișoară – este o surpriză deosebit de plăcută, cu o tentă senzuală și efervescentă, o luptă continuă de lumini în care fii sigur că privirile celor din jur vor fi ațintite spre tine.

Te îmbraci elegant? Ra’ed Luxe! Te îmbraci casual? Ra’ed Luxe! Dacă îți place Dolce & Gabbana Key, Ra’ed Luxe!

Cumpără de aici la preț avantajos!

Toate acestea pentru că acest parfum își asumă cu mare atenție libertatea de exprimare pentru orice tip de bărbat, iar uleiurile esențiale din boabe de Tonka și Vanilie nu se evaporă și persistă între 6 și 24 de ore, tocmai pentru a avea cât mai mult timp la dispozitie ca să te bucuri de această explozie de mirosuri îmbietoare.

Cantitatea de parfum vine într-o sticlă de 100 de mililitri, clasic pentru cei de la Lattafa, tocmai ca să te bucuri de prospețimea de neegalat a parfumurilor arăbești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here