dance

Reborn Dance Studio Bistrița orgnizează cel mai mișto eveniment de cultură urbană al verii. Timp de trei zile 27 -29 august, cinci instructori diferiți le vor preda copiilor diverse stiluri de dans urban, în Pădurea Schullerwald și Sala Reborn.

Acest eveniment implică tinerii dansatori la nivel județean și din alte orașe precum: Cluj Napoca, Tîrgu Mureș, Baia Mare și Brașov, prin participarea la diverse activități precum:

  • 5 cursuri de dans cu coregrafi renumiți la nivel national pe stilurile de dans: Breaking, Hip Hop, Dancehall și House
  • 2 battle-uri: 1 vs 1 Hip Hop (sub 13 ani și peste 14 ani), 1vs1 Breaking (sub 13 ani și peste 14 ani)
  • spectacol de dans
  • ateliere de graffiti și dj-ing
  •  pool day – distracție și relaxare

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, în aer liber şi text care spune „ATITUDINE PRIETENIE IUBIRE TATE RANCE”

Înscrierile la workshop-uri se fac la nr. de tel 0751400369 sau prin mesaj privat până la data de 26 august. De menționat este faptul că locurile sunt limitate.

Mai multe detalii despre DJ, instructori și jurați vom primi curând, ne anunță cei de la Reborn Dance Studio.

Reborn Dance Studio a pregătit prima ediție a proiectului „Urban Dance Vibes”, un proiect prin care ne dorim să promovăm și să dezvoltăm cultura genurilor de dans: street dance și breaking, respectiv a culturii Hip Hop în rândul tinerilor Bistrițeni.

Tot ce trebuie să faceți este să vă luați familia, prietenii și multă voie bună! Noi vă așteptăm cu drag să vă distrați și să vă faceți amintiri de neuitat!

Proiectul este cofinanțat din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2021.

https://www.facebook.com/events/s/urban-dance-vibes/314976420370598/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here