Rober
Robert

Robert este un băiețel de 13 ani, care suferă de tetrapareză spastică, și care are nevoie de ajutorul nostru. Deși a trecut deja prin două operații la Târgu Mureș, acestea nu au arătat niciun rezultat. Noua șansă a lui Robert se află în Statele Unite, unde mama sa a aplicat pentru două operații SDR.

Însă aceste două operații nu pot fi realizate dacă noi nu suntem alături de Robert. Tratamentul lui costă 50 de mii de euro, sumă care poate fi strânsă doar cu ajutorul nostru. Mergând pe principiul că „dar din dar se face rai”, hai să-l facem pe Robert să descopere raiul care îl înconjoară.

Putem să îl ajutăm cu orice sumă donată! Timpul este scurt și tocmai din acest motiv cred că ar trebui să ne mobilizăm pentru el!

Robert

Robert

,,Dintotdeauna am depins de cineva deoarece sufăr de tetrapareză spastică și nu pot merge singur. Sunt programat pe data 6 octombrie 2020 la două operații în AMERICA iar pe data de 13 august trebuie virați banii în contul spitalului altfel pierd șansa de a fi operat și de a porni in viață pe picioarele mele. E o șansă unică pentru mine și am nevoie de ajutorul vostru. Operațiile costă peste 50 de mii de dolari, sumă enormă pentru familia mea. Deja s-au adunat o parte din bani dar mai am nevoie de 40 de mii de dolari într-un timp foarte scurt deoarece evenimentele ce erau programate pentru mine s-au anulat din cauza pandemiei. Doar cu ajutorul vostru pot reuși. Vă mulțumesc!”-declară Robert Gira

A fost deschis un cont pe numele mamei – Gira Cristina.

Banca Raiffeisen

Cont RON – RO32RZBR0000060021668356

Cont EURO – RO97RZBR0000060019768605

Cont USD – RO62RZBR0000060021486911

COD SWIFT – RZBRROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here