Robert Gira
Robert Gira

El este Gira Robert, un băiețel din Năsăud, care va călători în St Loius, America, pentru operații și recuperare, până în data de 31 octombrie.

Tânărul provine dintr-o familie modestă cu 5 frați, iar de curând Robert, alături de părinți, au plecat din București peste ocean, în America!

Oameni apropiați lui Robert, dar și persoane cu suflet mare, l-au ajutat pe băiețelul din Năsăud, bolnav de tetrapareză spastică, prin donații sau târguri de caritate, să adune suficienți bani pentru a putea fi operat în America, operațiile ridicându-se la suma de 60 000 de dolari.

Primul spectacol caritabil pentru Robert Gira a fost organizat la Năsăud de echipa Pov21 și Iosif Ciunterei! Învățătoarea lui Robert, Ilea Alina, primarul Năsăusului, Dorin Vlașin, alături de Bontaș Gina și Iosif Ciunterei au fost primii care au crezut în șansa lui Robert!

Fără oamenii cu suflet mare care s-au implicat ulterior și fără fiecare persoană care a donat cât de puțin, Robert nu putea pleca în America!

,,Of, toate au fost cum au fost, dar acum urmează greul adevărat! Dar va fi bine ca și până acum! Astăzi ne-am întâlnit, ne-am luat rămas bun și am plâns, nu a fost ușor dar am reușit să-l trimitem pe Robert în America, împreună cu voi! Despărțirea de ceilalți copii e grea pentru soții Gira!În seara aceasta, acum, merg spre București de unde vor lua avionul spre America! Nu știu dacă vă pot descrie în cuvinte emoțiile, frica de necunoscut, grija ce o poartă și cu Robert acolo și pentru acasă pentru ceilalți copii! Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ei! E foarte greu să mergi peste ocean, într-un loc necunoscut, cu un copil bolnav lăsând în urmă pentru o perioadă de timp pe ceilalți copii! Să le ajute Dumnezeu, să fie totul bine, să se întoarcă cu bine la ceilalți copii care-i așteaptă acasă! Eu o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în America!
Drum bun, dragii mei! Dumnezeu e cu voi!„, a transmis Alina Violeta Ilea într-o postare pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here