Roxana Spînu este o tânără de 21 de ani și un ,,Salvator din Pasiune” cu experiență în familia salvatorilor bistrițeni. A absolvit programul de formare de la ISU Bistrița-Năsăud în 2017, iar de atunci activează ca voluntar la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Roxana a absolvit Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu” Bistrița, iar acum e studentă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Dorința de a fi voluntar i s-a îndeplinit în 2017, dorind să calce pe urmele tatălui său, nr. lt. col. (r) Grigore Spînu.

,, El a fost cel care m-a îndrumat să aleg acest drum. Pot spune că voluntariatul m-a ajutat să devin mai empatică și să îmi dau seama că una din prioritățile mele este să ajut oamenii, iar șansa asta o am aici, la ISU Bistrița-Năsăud!” declară tânăra.

Roxana mărturisește că a avut ocazia să participe la intervenții destul de dificile, printre care incendii, accidente și situații de criză. Ea își dorește să se perfecționeze și să învețe din ce în ce mai mult, fiind mulțumită de profesionalismul de la ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here