Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud intervine în localitatea Telciu la un accident rutier. Autoturismul a fot găsit la fața locului rasturnat lateral.

,,Din primele informații, o victimă are nevoie de îngrijiri medicale și cel mai probabil va fi transportată la spital. Aceasta este conștientă, cooperantă, ieșită/scoasă din autoturism.

Intervenția este în dinamica.” a transmis Marius Rus, purtător de cuvânt ISU BN.

UPDATE IPJ BN:

,,Astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliție orașului Năsaud au fost solicitați sa intervină la un accident rutier în Telciu.
Din primele verificări s-a stabilit faptul ca un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Coșbuc, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național 17C, pe direcția Telciu – Coșbuc, a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț.

Conducatorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și îi vor fi recoltate probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de urmărire penală cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilită cauza producerii evenimentului rutier.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here