Sala Polivalentă
Sala Polivalentă

În județul Bistrița-Năsăud se clădește cel mai important proiect sportiv, Sala Polivalentă prinde contur!

Un loc unde sportul să fie ca la el acasă, un loc unde tinerele talente vor deveni viitorii campioni de mâine, este în lucru!

Sală Polivalentă multifuncțională prinde tot mai mult contur, pe zi ce trece, după ce 659 piloți și 97 de pahare prefabricate au fost montate. Aceasta cuprinde 2.675 de locuri, respectând standardele europene și internaționale pentru a se putea desfășura competiții sportive de: handbal, volei, baschet și tenis!

,,Cel mai important proiect sportiv din istoria județului, se clădește chiar acum!

După ce s-a demonstrat că sportul are un loc aparte în județ, am pus bazele celui mai important proiect din istoria județului, #Complex_Sportiv_Unirea, aflat în construcție.

Sala Polivalentă a prins deja contur, cei 659 piloți și 97 de pahare prefabricate fiind deja montate.

Această Sală Polivalentă multifuncțională va avea o capacitate de 2.675 de locuri, care respectă toate standardele europene și internaționale pentru competițiile sportive de : handbal, volei, baschet și tenis, iar la finalul anului viitor vom putea organiza prima competiție sportivă în „casă nouă”.

Urmează construcția stadionului la standarde europene, cu 12.000 de locuri în tribune acoperite, cu anexe sportive și tehnice aferente, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare sportivi și locuri de parcare.
Terenuri de minifotbal, baschet , tenis și o pistă de alergare sprint.

Apoi, construirea bazei sportive (TIP1) deschisă pentru activități și publicului larg :
• Teren de joc de dimensiuni mari(cu posibilitatea de al împărții în 2 terenuri)
• Tribună cu 500 de locuri
• Locuri de parcare pentru autovehicule și autocare
• Clădire cu vestiare.

Stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime, tribună de 1.500 de locuri, pentru competiții și acesta deschis publicului pentru activități sportive .

Așadar, un loc unde sportul e la el acasă, unde să crească viitorii campioni și pasionații de mișcare să se întâlnească.”, a declarat Emil Radu Moldovan!

https://www.facebook.com/661024020617815/posts/3361824900537700/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here