La Şcoala Gimnazială Ilva Mare se revoluționează educația prin inovație și oportunități egale pentru toți elevii. Clubul de Robotică, un exemplu strălucit al acestui angajament, aduce un plus de noutate și entuziasm în învățare, dezvoltând competențele digitale ale elevilor.

Catalogul electronic, implementat prin intermediul platformei Adservio, permite părinților să monitorizeze progresul elevilor lor. Catalogul electronic a fost obținut gratuit prin proiectul „Educație digitală pentru școală rurală”, cel de-al doilea proiect aprobat din cele 144 de cereri depuse.

Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile prin care Școala Gimnazială Ilva Mare oferă o educație de calitate, cu un plus de tehnologie.

,,La Școală Gimnazială Ilva Mare continuă proiectele care asigură aceeași șansă la educație tuturor elevilor. Un bun exemplu este Clubul de robotică, care este un element de noutate și de interes pentru elevii școlii.

Începând cu luna martie elevii vor desfășura săptămânal activități ce vizează dezvoltarea competentelor digitale.

Cum a luat naștere acest club?

Acest club a luat naștere din nevoia de dezvoltare a compențelor digitale în rândul elevilor. Am aflat despre această posibilitate, de a deschide acest club, prin intermediul unui mail. Am răspuns mailului primit și am solicitat mai multe informații ca să știu despre ce este vorba și să vedem care sunt atribuțiile noastre. Pe urmă, am discutat cu domnul profesor de matematică-informatică, Cîrdan Alexandru, și cu profesorii școlii, ca să vedem ce părere au despre acest club, mai ales că trebuie să avem profesori care vor supraveghea buna desfășurare a activităților. Văzând că domnul profesor de matematică-informatică este dispus să se implice și să ne sprijine cu tot ce este necesar, am considerat că trebuie să discutăm cu elevii de la gimnaziu, să vedem dacă sunt doritori.

În urma discuțiilor, aceștia s-au arătat deschiși și dornici să participe la un astfel de club, așa că am completat formularul de înscriere.

Cei de la CodeKids sunt foarte eficienți. Am primit răspunsul într-un timp foarte scurt, iar săptămâna trecută am semnat și acordul de parteneriat.

În cele ce urmează, împreună cu domnul Cîrdan Alexandru, vom participa la un webminar în care vom fi informați cu privire la desfășurarea activităților din cadrul clubului.

În plus, o altă realizare este catalogul electronic, care este implementat, iar părinții vor putea vedea notele copiilor și în platforma Adservio. Catalogul electronic este gratuit, câștigat în urma depunerii proiectului „Educație digitală pentru școală rurală”, al doilea proiect aprobat. 27 aprobate din cele 144 de cereri depuse.” – a declarat pentru POV21 Pop Dana, director Şcoala Gimnazială Ilva Mare.

Școala Gimnazială Ilva Mare a adoptat un angajament măreț și investește în inovație și tehnologie pentru a oferi elevilor săi o educație de calitate și oportunități educaționale egale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here