Școala postliceală
Școala postliceală

Au fost actualizate scenariile de funcționare din școli, iar din 9 octombrie 2020 s-a aplicat scenariul 3 (roșu), până la data de 21.10.2020 inclusiv, pentru Școala postliceală ”Henri Coandă” Bistrița – anul I A și anul II A AMC.

În ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, care a avut loc în sistem on-line, s-au analizat particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală.

Astfel, în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Astfel, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 38/09.10.2020 prin care se va aplica scenariul 3 (roșu), până la data de 21.10.2020 inclusiv, pentru Școala postliceală ”Henri Coandă” Bistrița – anul I A și anul II A AMC.

Hotărârea a intrat în vigoare începând cu data de 9 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here